Revitalize

Politika privatnosti

Osobne podatke prikupljene tijekom posjeta našim web-lokacijama obrađujemo u skladu s pravnim propisima zemalja u kojima se upravlja našim dotičnim web-stranicama. Naša politika zaštite podataka zasniva se na kodeksima ponašanja primjenjivima na reVITAlize. Web-stranice mogu sadržavati linkove na druge web-stranice koje nisu pokrivene ovom Politikom privatnosti i ne možemo preuzeti odgovornost za sadržaje vanjskih linkova. Za sadržaj web-stranica na koje vode linkovi isključivo su odgovorni operatori tih web-stranica.

Osobe mlađe od 16 godina

Brinemo za zaštitu privatnosti djece mlađe od 16 godina. Ako imate manje od 16 godina, molimo vas da tražite dopuštenje roditelja ili skrbnika prije nego što podijelite svoje osobne podatke putem reVITAlize-ove stranice.

Koje podatke prikupljamo od vas

  1. Kada posjećujete naše web-stranice, naš web-server uvijek sprema naziv vašega pružatelja internetskih usluga, web-lokaciju s koje ste nas posjetili, web-lokacije koje ste pregledavali tijekom posjeta te datum i vrijeme posjeta. reVITAlize koristi kolačiće (cookies), kako bi utvrdili preferencije posjetitelja i optimizirali naše web-stranice u skladu s time. Kolačići su male datoteke koje se privremeno spremaju na hard disk. Informacije sadržane u kolačićima služe za olakšavanje navigacije i omogućavanje što veće lakoće i jednostavnosti korištenja naše web-stranice. Našu web-stranicu možete pregledavati i bez kolačića. Naši kolačići ne sadržavaju specifične osobne informacije, tako da vaša privatnost ostaje zaštićena. Većina web-preglednika automatski prihvaća kolačiće. Spremanje kolačića na vaš hard disk možete spriječiti tako što ćete u postavkama vašeg web-preglednika odabrati opciju “ne prihvaćaj kolačiće”. Slijedite link (ovisno o pregledniku koji koristite) za opširnije informacije o postavkama kolačića. (Google ChromeMozilla FirefoxInternet ExplorerOperaSafari)
  2. Podaci koje nam dobrovoljno pošaljete koristeći obrazac za volontere, obrazac za prijavu na reVITAlize-ov Newsletter ili kontakt. Ovisno o obrascu, od vas prikupljamo: ime, prezime, dob i e-mail adresu.

Svrhe korištenja osobnih podataka

Vaši osobni podaci koristit će se u svrhu tehničkog administriranja web-stranica, za informiranje o programima i uslugama koje reVITAlize pruža te povremeno za istraživanja u svrhu unapređenja naših usluga.

Dijeljenje podataka s trećim stranama

Vaši se podaci ne dijele s trećim stranama. Uvid u podatke imaju zaposlenici i organizatori pojedinih programa u sklopu projekta reVITAlize.

Iznimno, dijeljenje osobnih podataka s državnim ustanovama i tijelima vlasti moguće je isključivo u slučaju zakonske obveze.

Prema Općoj uredbi o zaštiti podataka, imate pravo na:

  • Pristup podacima – možete tražiti potvrdu obrađuju li se trenutno Vaši osobni podaci i tražiti omogućavanje pristupa tim podacima.
  • Ispravak – imate pravo tražiti ispravak netočnih osobnih podataka (npr. možete tražiti da ažuriramo e-mail adresu).
  • Zaborav – imate pravo tražiti brisanje podataka iz baze.
  • Prenosivost – možete tražiti prijenos svojih podataka u drugu bazu i dostavu Vaših osobnih podataka u strojno čitljivom formatu.
  • Prigovor – možete uložiti prigovor i tražiti ograničenje odnosno prestanak obrade Vaših osobnih podataka.
  • Ograničenje korištenja – možete nas tražiti da prestanemo obrađivati Vaše osobne podatke u bilo kojem trenutku.
  • Usprotiviti se automatiziranom profiliranju – reVITAlize ne koristi sustave za profiliranje korisnika. U slučaju uvođenja takve prakse reVITAlize će eksplicitno tražiti pristanak za upotrebu vaših podataka u te svrhe.

Sigurnost

Projekt reVITAlize koristi tehničke i organizacijske sigurnosne mjere opreza kako bi se svi podaci kojima upravljamo zaštitili od nehotične ili namjerne manipulacije, gubitka i uništenja te pristupa neovlaštenih osoba.

Kontakt

Ako želite da se podaci isprave ili izbrišu ili ako imate druga pitanja ili sugestije o zaštiti podataka, molimo vas da nas obavijestite mailom info@muzej-koprivnica.hr.

Nadzorno tijelo za zaštitu osobnih podataka

Pritužbe zbog povrede osobnih podataka u Republici Hrvatskoj istražuje i rješava Agencija za zaštitu osobnih podataka. O načinima ulaganja pritužbe saznajte više na njihovim mrežnim stranicama.